FAQ

Reserveren kan het beste online.

Het reserveringssysteem is altijd up to date. Kun je een bepaalde tijd niet meer aanklikken, dan is deze volgeboekt.


Na het reserveren van een tijd/datum krijg je een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigings-mail ontvangen, dan is de reservering niet doorgekomen.

Binnen 24 uur boeken? Dat gaat helaas niet. Bel ons op 076-369 0564 voor de beschikbaarheid.

Het spel duurt maximaal 60 minuten, maar als je goed bent ben je er misschien iets eerder uit.
Zorg wel dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent. Als je te laat bent gaat dat van je speeltijd af (omdat we vaak met een strakke planning zitten en er nog groepen achter jullie aan komen). Als je te vroeg bent kan het zijn dat we nog met een andere groep bezig zijn. Uiteraard ben je dan wel welkom om even te wachten in onze ontvangstruimte.

Ja je kan bij ons met pin betalen, echter niet met creditcard.

Ja, dat kan. We rekenen dan € 7,50 factuurkosten. Graag zouden we dan alle benodigde gegevens voor op de factuur vooraf per mail ontvangen. Denk daarbij aan het juiste factuur adres en een eventueel kostenplaats- of inkoopnummer.

Nee, groepen vanaf 8 personen worden gesplitst en gaan in twee groepen. Wel is het mogelijk tegelijk te spelen, we hebben namelijk 2 identieke kamers van onze escape rooms. Met meer dan 7 personen wordt de beleving van het spel een stuk minder leuk.

14 deelnemers (vanaf 8 of meer deelnemers verdeeld over 2 identieke kamers)

De kamers zijn geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.
Eventueel jonger mag ook, vanaf ca. 12 jaar maar dan in combinatie met volwassenen.

Ja! Wij beschikken over een mooie horeca locatie. Een drankje voor of na het escape kan altijd. 

Voor groepen vanaf 15 personen kunnen we ook koffie met gebak, lunch of diner organiseren. Kijk hiervoor onder het kopje “Horeca” voor meer informatie. 

We denken dat dat geen probleem is, je hoeft geen fysieke inspanningen te verrichten.

Je betaalt ter plaatse. En je betaalt alleen het aantal mensen dat ook daadwerkelijk meespeelt.
Dus als je voor 12 mensen reserveert en je komt uiteindelijk met 10 personen dan betaal je alleen voor 10.

Nee onze kamers zijn niet eng.

Onze kamers zijn zo veilig als we ze kunnen maken. Iedere kamer heeft een “paniek knop” waarmee je altijd de deur van binnenuit kan openen. Ook zit er altijd iemand met jullie mee te kijken of het goed gaat. Mocht de stroom uitvallen dan gaan alle deuren automatisch open.

Het is wel handig even vooraf te bellen zodat we daar rekening mee kunnen houden. Zeker als jullie toch met meer of minder dan 8 personen komen.

Ja, jullie groep wordt dan over de verschillende kamers verdeeld. Je kunt zelf de boeking maken door de verschillende kamers op ongeveer dezelfde tijdstippen te selecteren. Kom je er via de website niet uit, mail dan naar info@escaperoom-076.nl of bel 076-369 0564. We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Zijn jullie met 15+ deelnemers? Dan kunnen we ook koffie met gebak, lunch of diner verzorgen! Kijk hiervoor bij het kopje “Horeca” Of mail naar info@escaperoom-076.nl voor de mogelijkheden. 

Ja in de directe omgeving van het pand is veel parkeergelegenheid. Wel allemaal betaalt parkeren! We zitten nu eenmaal midden in de binnenstad.


Op een korte loopafstand vind je een grote parkeerplaats “Mols Parking”. Hier kan je bijna altijd terecht.

De Postkamer is rolstoelvriendelijk. Camera 4 en Vaudeville helaas niet.

Yes, we can translate the rooms in English. Everything you need to play will be in English, there will be some words in Dutch that can not be translated, but you will either find the translation or you will not need it.

Camera 4
Speel jij het spelletje mee?
Lees meer
De Postkamer
Teveel moois om af te blijven.
Lees meer
Vaudeville
Laat je verleiden!
Lees meer