Meneer Dijkstra

Een lekker bakje koffie of een borrel voor of na het ontsnappen!

Onze escape rooms vind je op de tweede verdieping van het pand aan de karnemelkstraat. Op de eerste verdieping worden alle escape room groepen ontvangen in de ruimte van “Meneer Dijkstra”. Meneer Dijkstra heeft een uitgebreide bar waar jullie voor of na het ontsnappen kunnen genieten van een lekker drankje. 

 

Arrangementen grote groepen 

Voor groepen vanaf 15 personen bieden we verschillende arrangementen aan. De verschillende keuzes zijn hieronder beschreven. 

 

Wil je wat meer informatie over de arrangementen of zou je graag willen reserveren voor jullie groep? 

Stuur ons een mailtje naar; info@escaperoom-076.nl of vul ons contactformulier in.

€ 14,95 per persoon ex BTW 

  • Soep van de chef 
  • Witte en bruine zachte bollen 
  • Hartig beleg; gegrilde ham en jong belegen kaas
  • Roomboter, mosterd, zout en peper 
  • Hardgekookt eitje 
  • Glas jus d’orange 
  • Ambachtelijke kroket p.p. 

Prijs op bestelling (ex BTW) 

Zachte broodjes, zowel wit als bruin. Gepresenteerd in een picknickmand.

Belegd met o.a. Franse Brie, Rosbief, gegrilde ham en 48+ kaas. Met bijpassende dressing en gemengde sla.

 

Melk en karnemelk gaat per liter. Gepresenteerd in een ouderwetse melkfles.

Melk € 3,25 p/liter

Karnemelk € 3,25 p/liter

Broodjes zacht/wit/bruin € 4.95 p/st

€ 18,95 p.p. excl. BTW

 

  • Glas jus d’orange pp.
  • Huisgemaakte soep van gebonden tomaat
  • Oerbrood en mediterraan stokbrood
  • Boter/ suiker/ jam
  • Divers beleg (48+kaas, gedroogde ham, kalkoenfilet, Hongaarse salami)
  • Ambachtelijke kroket pp.
  • Kannen koffie en thee op tafel

 

Optioneel:

Huisgemaakte petit groente kroketjes,   + € 0,95 p/st.

Macarons van patisserie TOUT uit A’dam,  + € 1,75 p/st.   (diverse smaken beschikbaar)

Mini appelbolletjes vlgs oma’s recept,  + € 2,95 p/st.

€ 6,75 p.p. excl. BTW 

 

Een ambachtelijk gemaakte appelbol van ’t Stief Kwartierke met een kopje koffie (ook cappuccino of latte macchiato) of thee.  

Bourgondisch arrangement
á € 1,85 p/st

  • Canapé met eiersalade
  • Capresè spiesje, met mozzarella – tomaat – basilicum
  • Mini hotdogbroodje

Elegant arrangement
á € 2,15 p/st

  • Gemarineerde Indische gehakt balletjes, met tacosaus
  • Canapé beenhamsalade
  • Blini met gerookte Noorse zalm, en honing-mosterddressing

Exclusief arrangement
á € 2,70 p/st

  • Mini homemade saté spiesje
  • Zwarte cone met een roomkaas van bieslook, en een cress van komijn
  • Petit groente croquetjes
  • Canapé van pulled pork salade

 

€ 24, 95 per persoon excl. BTW 

Voorgerecht, met keuze uit: 

Gebonden tomatensoep met verse minitomaatjes 

*

Carpaccio van pure runderhaas. Geserveerd met salade, Parmezaanse kaas en een huisgemaakte truffeldressing

 

Hoofdgerecht, met keuze uit: 

Kipsaté met huisgemaakte satésaus, kroepoek en salade. Geserveerd met frites. 

*

Vis van de chef! Dit gerecht wordt geserveerd met groenten en frites. 

*

Salade van mini brie-loempia’s met rauwkost, yoghurtdressing, gedroogde veenbessen en een bolletje brood. 

 

Dessert, met keuze uit: 

Mini appelbolletje met verse slagroom 

*

Dame Blanche! Geserveerd met slagroom-ijs, verse slagroom en warme chocoladedressing 

 

€ 29,95 p.p. excl. BTW 

Voorgerecht;

Carpaccio van pure runderhaas met verse pesto. Geserveerd met wilde sla uit de Belgische Kempen, parmezaanse kaas en een dressing truffeldressing

*

Op traditionele Franse wijze gegaarde gamba’s, met verse knoflook, preiringen, tomaat brunoise en peterselie

*

Caprèse! Met tomaat, buffel mozzarella, pesto vd chef en wilde sla uit de Begische Kempen

*

Huisgemaakte aspergesoep! Geserveerd met oerbrood en roomboter

 

Hoofdgerecht;

Boterzachte haas van het varken, met een puree van peterselie. Geserveerd met courgette, paksoi, basilicum en een saus van merlot

*

Vis v/d chef! Geserveerd met courgette, paksoi en basilicum en een bijpassende saus. Bij dit gerecht komt een puree van peterselie

*

Salade van mini Franse brie-loempia’s uit de oven, met wilde sla uit de Belgische Kempen, met een dressing van frisse yoghurt, verschillende brunoise gesneden rauwkost, gedroogde veenbessen en fruit v/d chef.

*

Parelhoen van onze vaste boucherie. Met een puree van zwarte olijven, Hollandse groente en een saus van port

 

 

Dessert;

Duo van Callebaut chocolade, met crispy pareltjes, vers opgeklopte room, espuma van frambozen en crème anglaise

*

Mini ‘Zwarte woud’ -taartje van vanille bavaroi en chocolade mousse met verse slagroom

*

In verse vanille, eucalyptus, ster-anijs en kaneel gemarineerde ananas, met een bolletje vanille-ijs en een huisgemaakte kletskop, met een kruid van limoen

 

€ 23,50 p.p. ex BTW 

 

Koud

Pastasalade, met gemarineerde groente  

Groene salade, met fijngesneden rauwkost uit de streek

Vers afgebakken mini broodjes, met Aïoli, knoflook mayonaise 

 

Warm

Mini scampi’s, in knoflook, verse bieslook en roomboter gegaard 

Gemarineerde en gegrilde kipspiesjes in satésaus

Aardappelgratin met emmentaler

Diverse warme groente

 

Toetje!

Homemade mini glaasjes met chocolademousse,

Crème anglaise en chocolade pareltjes

 

Optie groter dessert buffet ( + € 2,95 pp);

Vers fruit

Homemade petit four cheesecake/ lemoncurt/ toffee