Camera 4
Speel jij het spelletje mee?
Lees meer
De Postkamer
Te veel moois om van af te blijven...
Lees meer
Vaudeville
Laat je verleiden
Lees meer

Onze kamers

Unieke kamers om samen te ervaren.

Battle

Vanaf 8 personen kun je in 2 teams de strijd aan gaan. Je speelt dan tegelijkertijd, in 2 identieke kamers. Kom je bijvoorbeeld met 10 personen Camera 4 spelen? Dan boek je Camera 4A voor 5 personen en voor hetzelfde tijdstip boek je Camera 4B voor 5 personen.

Duur

Dit is de maximale speeltijd.

Aantal personen

Dit is het minimum en maximum aantal personen per groep.

Rolstoelvriendelijk

Deze kamer is rolstoelvriendelijk.

Ja
60 min.
3 t/m 14 pers.
Kamer 1

Camera 4

Heb je wel eens het gevoel dat je in de gaten gehouden wordt? Dat er iemand steeds mee kijkt met alles wat je doet, maar dat je niemand daar echt op kunt betrappen? Zo voelden wij ons namelijk wel toen we net verhuisden naar Karnemelkstraat 1. Met volle moed begonnen we te timmeren aan nieuwe escape rooms met een restaurant op de plek waar vroeger “Emmink’s Lunchroom” zat.

 

Steeds vaker hoorden we deuren klappen en voetstappen in het trappenhuis van de nooduitgangen. De deur bovenaan de trap is al vanaf het begin op slot en we weten dus niet wat er aan de hand is in dit vreemde pand…

 

Sinds kort hebben we beveiligingscamera’s opgehangen. Op de beelden van Camera 4 hebben we een onbekende man gesignaleerd. Hij liep de deur door die eerder altijd op slot was. Wie was die man en wat doet hij hier? Wij gaan daar niet meer naar binnen.. durven jullie het wel aan?

Kamer 2

De Postkamer

Voor de komst van het digitale tijdperk werden postkamers nog erg veel gebruikt. De PTT was een van de grootste Nederlandse bedrijven en zorgde voor het communicatienetwerk van telefonie en post van het hele land. In de postkamer kwam alle post binnen, werd gecontroleerd, gewogen en gesorteerd.

 

Alles moest natuurlijk snel, efficiënt en veilig gebeuren zodat alle pakketjes en brieven op tijd bij de juiste ontvangers zouden worden bezorgd. Voor de medewerkers was de verleiding groot om af en toe toch stiekem de pakketjes te openen om de inhoud te bekijken. Dit liep eind jaren ‘90 uit de hand…


In deze postkamer is 1 brief blijven liggen, de brief van een oud medewerker van de postkamer; Dhr. C. Buijs. Meneer Buijs schrijft een mooi verhaal over zijn tijd bij de PTT. Nog mooier is wat hij heeft gevonden en al die jaren heeft bewaard. Geruchten gaan over een “schat” die nog steeds terug te vinden zou moeten zijn in deze oude postkamer.


Hij geeft zijn schat natuurlijk niet zomaar over aan jullie.. lukt het jullie om zijn beveiligingsmaatregelen te doorbreken en met zijn kostbare vondsten de deur uit te lopen??


Let op! Heb je De Postkamer in onze vorige locatie, het oude PTT gebouw, al gespeeld? Dit is dezelfde kamer.

Ja
60 min.
3 t/m 14 pers.
Ja
Ja
60 min.
3 t/m 14 pers.
Kamer 3

Vaudeville (verwacht begin 2019)

Reis terug in de tijd van het vaudeville theater, freakshows en rariteitenkabinetten. Deze kamer is in ontwikkeling. Houdt onze website in de gaten, want begin 2019 gaan we jullie verrassen!