Camera 4
Speel jij het spelletje mee?
Lees meer
De Postkamer
Te veel moois om van af te blijven...
Lees meer
Vaudeville
Laat je verleiden
Lees meer

Onze kamers

Unieke kamers om samen te ervaren.

Battle

Vanaf 8 personen kun je in 2 teams de strijd aan gaan. Je speelt dan tegelijkertijd, in 2 identieke kamers. Kom je bijvoorbeeld met 10 personen Camera 4 spelen? Dan boek je Camera 4A voor 5 personen en voor hetzelfde tijdstip boek je Camera 4B voor 5 personen.

Duur

Dit is de maximale speeltijd.

Aantal personen

Dit is het minimum en maximum aantal personen per groep.

Rolstoelvriendelijk

Deze kamer is rolstoelvriendelijk.

Ja
60 min.
3 t/m 14 pers.
Kamer 1

Camera 4

Sinds kort hebben wij beveiligingscamera’s opgehangen. Op de beelden van Camera 4 van het systeem is te zien dat er (zo nu en dan) een man door het pand loopt. Tevens zien we dat hij één van de deuren is binnen gegaan. Wat er achter deze deur is, is voor ons nog onbekend terrein. Aangezien hij zijn weg in het pand schijnbaar goed kent, vermoeden wij dat het een oud medewerker is van “Emmink’s Lunchroom” dat hier vroeger in dit pand gevestigd was.

 

Wij zijn benieuwd wat er hier aan de hand is en wat die man uitspookt achter deze deur. We zoeken mensen die voor ons op onderzoek uitgaan naar wat er aan de andere kant van de deur gebeurt? Ben jij niet vies van een spelletje en kom jij erachter wat er zich af speelt of gaat gebeuren?

 

Voorzichtig hebben we al door een kiertje van de deur gekeken. Wat is dit vreemd.. er brand een lampje, er staan wat meubels, het lijkt wel of er iemand woont! Wat is dit voor ruimte? En wat doet die man eigenlijk hier!?


Ga jij met jouw team de uitdaging aan? Spelen jullie het spelletje mee en gaan jullie wel op onderzoek uit in deze vreemde kamer? Top! We zullen jullie zeer dankbaar zijn als jullie met wat opheldering kunnen komen!

Kamer 2

De Postkamer

Voor de komst van het digitale tijdperk werden postkamers nog erg veel gebruikt. De PTT was een van de grootste Nederlandse bedrijven en zorgde voor het communicatienetwerk van telefonie en post van het hele land. In de postkamer kwam alle post binnen, werd gecontroleerd, gewogen en gesorteerd.

 

Alles moest natuurlijk snel, efficiënt en veilig gebeuren zodat alle pakketjes en brieven op tijd bij de juiste ontvangers zouden worden bezorgd. Voor de medewerkers was de verleiding groot om af en toe toch stiekem de pakketjes te openen om de inhoud te bekijken. Dit liep eind jaren ‘90 uit de hand…


In deze postkamer is 1 brief blijven liggen, de brief van een oud medewerker van de postkamer; Dhr. C. Buijs. Meneer Buijs schrijft een mooi verhaal over zijn tijd bij de PTT. Nog mooier is wat hij heeft gevonden en al die jaren heeft bewaard. Geruchten gaan over een “schat” die nog steeds terug te vinden zou moeten zijn in deze oude postkamer.


Hij geeft zijn schat natuurlijk niet zomaar over aan jullie.. lukt het jullie om zijn beveiligingsmaatregelen te doorbreken en met zijn kostbare vondsten de deur uit te lopen??


Let op! Heb je De Postkamer in onze vorige locatie, het oude PTT gebouw, al gespeeld? Dit is dezelfde kamer.

Ja
60 min.
3 t/m 14 pers.
Ja
Nee
(nog niet)
60 min.
3 t/m 7 pers.
Kamer 3

Vaudeville (verwacht medio 2019)

Reis terug in de tijd van het vaudeville theater en rariteitenkabinetten. Deze kamer is in ontwikkeling. Houdt onze website in de gaten, want medio 2019 gaan we jullie verrassen!