City Spy Game

Vanaf ca. 25 personen

Een spel waarbij van begin tot eind de spanning te snijden is. Bij aanvang krijgen de deelnemers in teams een opdracht en instructies van een onbekende opdrachtgever. Nu is het de beurt aan het team. Weten zij de zaak op de te lossen binnen de gestelde tijd?

Leukste stadsspel van Breda
Van 20 tot circa 250 deelnemers
Tijdsduur is flexibel, van 2,5 uur tot de hele dag
Weeronafhankelijk

Uitdagend, spannend en dynamisch

Spy Game is perfect voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, groepsuitjes, familie uitjes, teambuilding en andere vormen van groepen vermaak. De Spy Game is een uitdagend, spannend en dynamisch stadsprogramma. De opdrachten doen een appél op creativiteit, improvisatie talent, assertiviteit en samenwerking.

 

De Spy Game speelt zich af in het centrum van de stad. Tijdens dit programma wordt er gewerkt in kleinere teams van rond de 6 personen. Ieder team gaat zelfstandig op pad om hun missie te volbrengen. Hoe meer informatie en aanwijzigingen het team weet te verkrijgen, hoe dichter men bij de oplossing komt. Echter zijn er natuurlijk beperkingen en obstakels. Wie is te vertrouwen? Wie zit er achter ze aan? Wat kan wel en wat kan niet? Is de interpretatie de juiste? Allemaal zaken waar het team constant alert op zal moeten zijn!

 

Deze Spy Game staat garant voor onderling overleg, samenwerking én een hoop hilariteit en plezier. Perfect voor teambuilding! Check de website www.spy-game.nl.

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in om een offerte te ontvangen:

Scroll naar boven