vaak gestelde vragen

Yes, we can translate the rooms into English. Everything you need to play will be in English. There will be some words in Dutch that can not be translated, but you will either find the translation or you will not need it. Please put a request for the English room in the discription of your reservation.

De Postkamer is rolstoelvriendelijk. Camera 4 en Vaudeville helaas niet.

Reserveren kan het beste online.

Het reserveringssysteem is altijd up to date. Kun je een bepaalde tijd niet meer aanklikken, dan is deze volgeboekt.

Na het reserveren van een tijd/datum krijg je een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigings-mail ontvangen, dan is de reservering niet doorgekomen.

Binnen 24 uur boeken? Bel ons op 076-369 0564 voor de beschikbaarheid.

Onze annuleringsvoorwaarden: 

Boeking 1 kamer
Indien u binnen 48 uur voorafgaand aan de reservering wilt annuleren,
behouden wij ons het recht de reservering in rekening te brengen. De annuleringskosten bedragen minimaal 50% van de reserveringskosten.

Boeking 2 kamers
Indien u binnen 4 dagen voorafgaand aan de reservering wilt annuleren,
behouden wij ons het recht de reservering in rekening te brengen. De annuleringskosten bedragen minimaal 50% van de reserveringskosten.

Boeking 3 tot 6 kamers
Indien u binnen 7 dagen voorafgaand aan de reservering wilt annuleren,
behouden wij ons het recht de reservering in rekening te brengen. De annuleringskosten bedragen minimaal 50% van de reserveringskosten.

Bijna alle kamers hebben airco. Alleen de kamers “Camera 4” hebben geen airco en kunnen op hete dagen wel eens wat warm zijn.

Leuk! Je weet maar nooit. We hebben een kei leuk jong team van ca. 25 oproepkrachten. De werkuren vallen veelal in het weekend, vrijdag, zaterdag en zondag. Het werk bestaat uit het monitoren van de kamers, het resetten van de kamers en het bijhouden van  de kwaliteit van de kamers. Je hebt direct contact met de groepen, dus enige sociale vaardigheid is wel handig. Bel of stuur een mailtje….dan geven we altijd antwoord.

Ja, we kunnen tot 42 personen tegelijk laten spelen in 6 teams van 7 personen.  De groep wordt dan over de verschillende kamers verdeeld. Je kunt zelf de boeking maken door de verschillende kamers op ongeveer dezelfde tijdstippen te selecteren. Check ook Grote Groepen. Kom je er via de website niet uit, mail dan naar info@escaperoom-076.nl of bel 076-369 0564. We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Het spel duurt maximaal 60 minuten, maar als je goed bent ben je er misschien iets eerder uit.
Zorg wel dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent. Als je te laat bent gaat dat van je speeltijd af (omdat we vaak met een strakke planning zitten en er nog groepen achter jullie aan komen). Als je te vroeg bent kan het zijn dat we nog met een andere groep bezig zijn. Uiteraard ben je dan wel welkom om even te wachten in onze ontvangstruimte en een drankje te drinken.

Ja, je kan bij ons met pin, contant en creditcard betalen. 

Ja, dat kan. We rekenen dan € 7,50 factuurkosten. Graag ontvangen we alle benodigde gegevens voor op de factuur vooraf per mail. Denk daarbij aan het juiste factuur adres en eventueel kostenplaats- of inkoopnummer.

Nee, groepen vanaf 8 personen worden gesplitst en gaan in twee groepen. Wel is het mogelijk tegelijk te spelen, we hebben namelijk 2 identieke kamers van onze escape rooms. Met meer dan 7 personen in 1 kamer wordt de beleving van het spel een stuk minder leuk.

7 personen per kamer. We hebben 3 thema’s die ieder 2 identieke kamers heeft. Dus 6 kamers in totaal. Je zou met maximaal 42 personen (in 6 teams) tegelijk kunnen spelen. Vaudeville is met maximaal 6 personen te spelen. Op de reserveringspagina is ons advies over de groepsgrootte per kamer te vinden. 

Vanaf ca 14 jaar kan je zelfstandig onze escape rooms spelen. 

Ben je jonger dan 13 jaar? Dan kun je de kamer bijvoorbeeld met je ouders of met een oppas spelen. 

Een keer op pad zonder kinderen? Kijk op Babysits.nl  voor een geschikte oppas in de buurt! 

Ja! Wij beschikken over een mooie horeca locatie. Een drankje voor of na het escape kan altijd. 

Voor groepen vanaf 12 personen kunnen we ook gebak bij de koffie of bittergarnituur bij de borrel organiseren. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden. Geef dit altijd van tevoren aan.

We denken dat dat geen probleem is, je hoeft geen fysieke inspanningen te verrichten. Er is altijd ruimte om het een en ander te bespreken van te voren!

Je betaalt ter plaatse. En je betaalt alleen het aantal mensen dat ook daadwerkelijk meespeelt.
Dus als je voor 12 mensen reserveert en je komt uiteindelijk met 10 personen dan betaal je alleen voor 10.
MAAR wanneer je voor 8 of meer personen hebt geboekt, boek je 2 kamers. Als jullie toch met 7 of minder zijn en dit niet minstens 48 uur van tevoren hebt aangegeven, rekenen we toch de kosten voor 8 personen. We hebben dan immers 2 kamers voor jullie gereserveerd gehouden. 

Nee, onze kamers zijn niet eng. Camera 4 kan als spannend worden ervaren, maar we hebben geen echte horror kamers. Er is altijd ruimte om het een en ander te bespreken van te voren! 

Onze kamers zijn zo veilig als we ze kunnen maken. Iedere kamer heeft een “paniek knop” waarmee je altijd de deur van binnenuit kan openen. Ook zit er altijd iemand met jullie mee te kijken of het goed gaat. Mocht de stroom uitvallen dan gaan alle deuren automatisch open. Volg ten alle tijden de instructies op van het personeel.

Het is wel handig even vooraf te bellen zodat we daar rekening mee kunnen houden. Zeker als jullie toch met meer dan 7 of minder dan 8 personen komen.

Ja, in de directe omgeving van het pand is veel parkeergelegenheid. Wel allemaal betaalt parkeren! We zitten nu eenmaal midden in de binnenstad. Hier vind je de dichtstbijzijnde parkeergelegenheden. 

Op een korte loopafstand vind je een grote parkeerplaats “Mols Parking”. Hier kan je bijna altijd terecht. Daarnaast zijn we ook goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. 

Scroll naar boven