Grote Groepen

Voor grotere groepen hebben we spannende oplossingen

Escaperoom 15 - 35 personen

We willen niet meer dan maximaal 7 mensen in 1 kamer. Dit omdat het spel gewoon minder leuk wordt. Groepen vanaf 8 tot 14 personen gaan de strijd tegen de klok, maar ook tegen elkaar aan. Van Camera 4 en van De Postkamer hebben we twee identieke kamers. Dit betekent dat jullie als 2 teams, tegelijkertijd hetzelfde spel kunnen spelen. Ideaal als groepsuitje met vrienden, familie of collega’s.

 

Zijn jullie met 15 -35 personen? Boek dan 3, 4 of 5 kamers. Met gemiddeld 5 personen per team hebben de meeste teams de beste spelbeleving.

 

Meer dan 35 personen? Bel of mail ons even, we kunnen vaak een goede oplossing bieden. Bijvoorbeeld de groep splitsen waarbij de ene helft een eigen sessie of leuke pubquiz krijgt terwijl de andere groep de escaperooms trachten te bedwingen. Na een uur wisselen de groepen.

 

Veel is mogelijk!

City Game "Spy Game"

Uitdagend, spannend en dynamisch   (v.a. 25 personen)

 

De Spy Game is een uitdagend, spannend en dynamisch stadsprogramma. De opdrachten doen een áppel op creativiteit, improvisatie talent, assertiviteit en samenwerking.

De Spy Game speelt zich af in het centrum van de stad. Tijdens dit programma wordt er gewerkt in kleinere teams van ca. 6 personen. Ieder team gaat zelfstandig op pad om hun missie te volbrengen. Hoe meer informatie en aanwijzingen het team weet te verkrijgen hoe dichter men bij de oplossing komt.

Echter zijn er natuurlijk beperkingen en obstakels. Wie is te vertrouwen, wie zit er achter ze aan, wat kan wel en wat kan niet, is de interpretatie de juiste … allemaal zaken waar het team constant alert op zal moeten zijn.

Deze Spy Game staat garant voor onderling overleg, samenwerking én een hoop hilariteit en plezier.

Check de website www.spy-game.nl

 

Spy Game is een citygame dat erg geschikt is als bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje, familie uitje, teambuilding en andere vormen van groepen vermaak.

Pub Quiz

Leuk, spannend, vaak hilarisch   (v.a. 20 personen)

 

De Pub Quiz is een hilarische, leuke en uitdagende Quiz voor iedereen.

Een enthousiaste quizmaster vuur diverse vragenronden af die de hersenen op alle vlakken zullen doen kraken.

De quiz wordt ondersteund door muziekrondes en beeld/film materiaal.

Prima te combineren met een bezoek aan de escaperooms.

Meetings en vergaderingen

We hebben een horecaruimte met ca. 150 zitplaatsen. Teven hebben we een aparte zaal voor ca. 50 zitplaatsen. Beamer, scherm, geluid, alles kunnen we voor u verzogen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, samen bedenken we een goede oplossing.