Grote Groepen

Voor grotere groepen hebben we spannende oplossingen

Escaperoom 8 - 70 personen

Voor het spelplezier en de veiligheid kunnen er maximaal 7 mensen in 1 kamer. Maar door onze battle kamers kunnen groepen vanaf 8 tot 14 personen de strijd tegen de klok, maar ook tegen elkaar aan. In twee teams speel je dezelfde kamer tegelijkertijd. Van alle kamers hebben we namelijk twee identieke kamers. Dit betekent dat jullie als 2 teams, tegelijkertijd hetzelfde spel kunnen spelen! Ideaal als groepsuitje met vrienden, familie of collega’s.

 

 

En ook grotere groepen kunnen de strijd aangaan. Zijn jullie met 15 -42 personen? Boek dan 3, 4, 5 of zelfs 6 kamers. Met gemiddeld 5 personen per team hebben de meeste teams de beste spelbeleving.

 

Meer dan 42 personen? Bel of mail ons even, we kunnen voor (bijna) iedere groep een passend programma bedenken. Bijvoorbeeld de groep splitsen waarbij de ene helft een eigen sessie of leuke pubquiz krijgt terwijl de andere groep de escaperooms trachten te bedwingen.

 

 

Veel is mogelijk!

PUB QUIZ

Leuk, spannend, vaak hilarisch (vanaf circa. 20 personen)

De Pub Quiz is een hilarische, leuke en uitdagende Quiz voor iedereen. Een enthousiaste quizmaster vuurt diverse vragenronden af die de hersenen op alle vlakken zullen doen kraken! Onder het genot van bittergarnituur en een drankje steek je de koppen bij elkaar om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden! Combineer de Pub Quiz met 1 of 2 rondes escaperooms.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

City Game - "Spy Game"

Uitdagend, spannend en dynamisch (vanaf circa. 25 personen)

Spy Game is perfect voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, groepsuitjes, familie uitjes, teambuilding en andere vormen van groepen vermaak. De Spy Game is een uitdagend, spannend en dynamisch stadsprogramma. De opdrachten doen een appèl op creativiteit, improvisatie talent, assertiviteit en samenwerking.

 

De Spy Game speelt zich af in het centrum van de stad. Tijdens dit programma wordt er gewerkt in kleinere teams van rond de 6 personen. Ieder team gaat zelfstandig op pad om hun missie te volbrengen. Hoe meer informatie en aanwijzingen het team weet te verkrijgen, hoe dichter men bij de oplossing komt. Echter zijn er natuurlijk beperkingen en obstakels. Wie is te vertrouwen? Wie zit er achter ze aan? Wat kan wel en wat kan niet? Is de interpretatie de juiste? Allemaal zaken waar het team constant alert op zal moeten zijn!

 

Deze Spy Game staat garant voor onderling overleg, samenwerking én een hoop hilariteit en plezier. Perfect voor teambuilding! Check de website www.spy-game.nl

Meetings en vergaderingen

Vooraf of achteraf het escapen een praatje houden? Dat kan! We hebben een horecaruimte met ruimte voor zo’n 150 man. Beamer, scherm, geluid; alles kunnen we voor u verzorgen. Onder het genot van een drankje (en eventueel zelfs een hapje) zijn uw collega’s, werknemers of teamleden een en al oor! 

Vraag ons naar de mogelijkheden, samen bedenken we een goede oplossing.

Scroll naar boven