De Postkamer

Ja
60 min
2 t/m 14
Ja

Voor de komst van het digitale tijdperk werden postkamers nog erg veel gebruikt. De PTT was een van de grootste Nederlandse postbedrijven. Zij zorgden voor het communicatienetwerk van telefonie en post in het hele land. In de postkamer kwam alle post binnen, werd het gecontroleerd, gewogen en gesorteerd. In de postkamer zit echter alles op slot! Een medewerker heeft met de sloten geknoeid, waardoor niemand meer ergens bij kan. Mevrouw D. Stempel van de directie van het PTT hoofdkantoor heeft geruchten opgevangen in de wandelgangen. De één spreekt over fraude, de ander over een schat die bewaard wordt in de kluis. Ze denkt te weten welke oud medewerker hiervoor verantwoordelijk is. Lukt het jullie om de beveiligingsmaatregelen te doorbreken en met de “schat” de deur uit te lopen?

De Postkamer is goed met 2 personen te spelen. Het leukst is met ca. 4 personen. Kom je met meer dan 5 personen dan kan de persoonlijke ervaring wat minder leuk zijn. Deze kamer heeft de mogelijkheid om te battelen vanaf 8 personen.

Let op! Heb je De Postkamer in onze vorige locatie, het oude PTT gebouw, al gespeeld? Dit kan dezelfde kamer zijn. We hadden daar ook nog “Het Vergeten kantoor”, die hebben we niet meer.

Scroll naar boven