8 tot 15 jaar
Battle

Vanaf 8 tot 14 personen kun je in 2 teams de strijd aan gaan. Je speelt dan tegelijkertijd, in 2 identieke kamers.

Aantal personen

Je kan de kamer spelen vanaf 3 tot 7 personen. Met meer dan 7 personen splitsen we de groep in twee en speel je de battle.

Duur

Je hebt 60 minuten om te proberen te ontsnappen. Houdt er rekening mee dat jullie 15 minuten voor aanvang aanwezig moeten zijn voor wat tekst en uitleg.

Rolstoelvriendelijk

Deze kamer is rolstoelvriendelijk.

Escape Room 076 heeft een super leuke kamer voor kids van 8 tot 12 jaar.
Op onze locatie worden jullie ontvangen door de host. De host zal jullie vragen om jullie spullen op te bergen in een kluisje en vervolgens jullie begeleiden naar het café. Daar krijgen jullie uitleg over de kamer en haalt de gamemaster jullie op. De gamemaster brengt jullie naar de kamer en zal jullie, daar eenmaal aangekomen, nog de laatste informatie meegeven. Hierna sluit de gamemaster jullie op en begint de klok te tikken. Via raadsels en opdrachten moeten jullie zien te ontsnappen!

 

Tijdens jullie poging te ontsnappen staat de gamemaster jullie bij, die kijkt en luistert het hele uur met jullie mee. Mochten jullie na een uur nog niet ontsnapt zijn zal de gamemaster jullie verlossen en jullie vertellen hoe jullie wel hadden kunnen ontsnappen. Hierna zijn jullie van harte welkom om nog een drankje te komen doen in het Escape Café.

De Postkamer

Ga terug in de tijd en ontrafel het mysterie van de Postkamer!

Er is iemand ontslagen, iemand die al heel lang in de Postkamer heeft gewerkt. Maar wat heeft hij gedaan waardoor hij is ontslagen? Het schijnt dat hij geld achterhield en in de kluis bewaarde… Kunnen jullie binnendringen in de kluis? Wees snel, de tijd tikt en jullie hebben maar 60 minuten voor dat de kluis voor goed op slot gaat! Gebruik alles wat je ziet en vind om de raadsels op te lossen. Het is geen gemakkelijke klus, maar samen met de vrienden en vriendinnen moet het toch wel lukken?

Reserveren

Postkamer KIDS reserveren? Ga naar de pagina ‘’reserveren’’ en selecteer de dag dat u wilt komen. Klik het tijdslot aan van Postkamer 1 of 2 (of beide als jullie met meer dan 6 kinderen zijn, jullie spelen dan tegen elkaar. Vet hé?) en zet in de opmerkingen dat jullie de KIDS kamer willen. Vermeld ook de leeftijden! Dan zorgen wij dat de kamer op de juiste manier voor jullie klaar staat!

Tot snel?!

De Battle

Er mogen helaas niet meer dan 7 personen in dezelfde kamer spelen in verband met de brandveiligheid en spelbeleving. Groepen vanaf 8 tot 14 personen gaan de strijd tegen de klok, maar ook tegen elkaar aan. Van De Postkamer hebben we twee identieke kamers. Dit betekent dat jullie als 2 teams, tegelijkertijd hetzelfde spel kunnen spelen. Ideaal als je je verjaardag viert met veel vrienden en vriendinnen.  Met gemiddeld 5 personen per team hebben de meeste teams de beste spelbeleving.

Kamers

Unieke kamers om samen te ervaren.

Slagingspercentage
84%

De Postkamer

Voor de komst van het digitale tijdperk werden postkamers nog erg veel gebruikt. De PTT was een van de grootste Nederlandse postbedrijven. Zij zorgden voor het communicatienetwerk van telefonie en post in het hele land. In de postkamer kwam alle post binnen, werd het gecontroleerd, gewogen en gesorteerd. In de postkamer zit echter alles op slot! Een medewerker heeft met de sloten geknoeid, waardoor niemand meer ergens bij kan. Mevrouw D. Stempel van de directie van het PTT hoofdkantoor heeft geruchten opgevangen in de wandelgangen…

Ja
60 min.
2 t/m 14 pers.
Ja
Scroll naar boven